hits

Klippfisk med pepperrot melk og basilikumolje

En fryd for øyet og passer kjempe bra som forrett!

Til 4 personer som forett eller 2 til middag!

Ovnsbakt klippfisk

En pakke klippfisk vannes ut etter anvisning på pakken. Dette tar ca 2-3 døgn

- tørk av klippfisken

- 2 stk fennikel deles i 4 deler og ta av det ytterste laget ettersom det ofte er litt hardt!

- brun klippfisken ca 2 minutter på hver side og deretter settes den i stekeovn sammen med fennikel på 160 grader i ca 8-10 minutter!

Pepperot melk med urteolje

 du trenger :

-2ss revet pepperrot

-2 dl h melk

- zest fra 1 sitron

- 4 ss basilikum olje

Slik gjør du:

- varm opp melk til rett før koke punktet ca 80-90 grader

- tilsett pepperot og la det trekke 5 minutter

- deretter tar du i sitron zest. En klype salt og 4 ss basilikum olje rett før servering!

 

2 kommentarer

Victoria Larsen

09.01.2018 kl.13:30

Ser veldig godt ut!! Må prøves :-)

Doc og Dask

09.01.2018 kl.17:14

Klippfisk er nydelig og kan brukes til mye ;) Eg er vant til det i romjulen, da med poteter, kålrotstappe og fett fra julaftenen pinnekjøtt ;)

Skriv en ny kommentar

superdaddy92

superdaddy92

25, Grimstad

Hei, er en ung man fra sørlandet. Far til 2 nydelige døttre. Jobber som kokk og studerer på uia :)

Kategorier

Arkiv